| Privacitat | Nota legal |
Està a

Nota legal

En compliment del que estableix la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que: L'accés a la present pàgina web és gratuït i no requereix prèvia subscripció o registre. El seu ús està condicionat a la lectura i acceptació íntegra, expressa i sense reserves de les presents Condicions Generals d'Ús vigents en el moment de l'accés, que preguem que llegiu atentament:

Aquesta pàgina web és propietat del Dr. Jaume Monmany Roca (d'ara endavant Dr. Monmany), amb domicili social a Carrer Turull, 67-69, 08202 Sabadell, i NIF: 39010712-K i número de col·legiat 8751-2 del Col·legi de Metges de Barcelona.

A través d'aquesta pàgina web oferim informació sobre la consulta de medicina interna del Dr. Monmany, tant presencial com en línia, informació sobre què és i què abasta la medicina interna, i informació mèdica sobre medicina preventiva i medicina per a viatgers, sense que això no suposi cap relació professional, mercantil ni laboral amb l'usuari. Hi ha també un servei de consulta electrònica, que reuneix tots els requisits de privacitat i confidencialitat en compliment de la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal 15/1999.
Tots els continguts, textos i imatges presents a la nostra pàgina web són propietat del Dr. Monmany i estan protegits pels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial.
L'usuari té únicament el dret de fer-ne un ús privat i necessita autorització expressa del Dr. Monmany per modificar-los, reproduir-los, explotar-los, distribuir-los i especialment comercialitzar-los, o per fer ús de qualsevol dret pertanyent al titular.

En qualsevol moment podrem modificar la presentació i configuració de la nostra pàgina web, així com els serveis i continguts prestats, i fins i tot suprimir-la de la xarxa, tot de manera unilateral i sense avís previ.
L'usuari té expressament prohibida la utilització i obtenció dels serveis i continguts oferts a la present pàgina web, per a procediments diferents dels que s'estableixen a les presents condicions d'ús, i, si s'escau, a les condicions particulars que regulen l'adquisició de determinats serveis.

Queda expressament prohibida la introducció d'enllaços a pàgines web alienes a la nostra empresa, que permetin l'accés a la nostra pàgina web, sense el previ consentiment del Dr. Monmany. L'existència d'enllaços en llocs web aliens a nosaltres, no implicarà, en cap cas, l'existència de relacions comercials o mercantils amb el titular de la pàgina web on s'estableixi aquest enllaç, ni l'acceptació per part del Dr. Monmany dels seus continguts o serveis.

El Dr. Monmany, amb la finalitat de dur a terme les seves activitats professionals, així com per informar sobre els seus serveis, sol•licita, en aquesta web, dades de caràcter personal, que seran objecte de tractament informatitzat i seran incorporades a les nostres bases de dades.

Així mateix, us informem que totes les dades són tractades segons la Llei Orgànica de Protecció de Dades Personals 15/1999. Les presents polítiques de privacitat es regeixen per la normativa exclusivament aplicable a l’estat espanyol, quedant-hi sotmesos tant nacionals com estrangers que utilitzin aquesta web .

El Dr. Monmany considera que quan l'usuari accepta enviar les seves dades personals a través del formulari de contacte o bé per mitjà de correu electrònic, ens dóna expressament la seva autorització i consentiment per al tractament i incorporació d'aquestes dades als nostres fitxers automatitzats corresponents, si bé amb caràcter revocable i sense efectes retroactius.

Les dades que sol•licitem són les adequades, pertinents i estrictament necessàries per a la finalitat amb què es recullen.

El Dr. Monmany es reserva el dret de decidir la incorporació o no de les vostres dades personals als seus fitxers.

Les vostres dades es tracten amb confidencialitat i s'utilitzen exclusivament de manera interna i per a les finalitats indicades. Per tant, no cedim ni comuniquem les dades a cap tercer, tret que l'usuari ens hi autoritzi. Considerem que si no cancel·leu les vostres dades personals dels nostres fitxers, previ escrit a Carrer Turull 67-69 de Sabadell, Barcelona, Espanya; continueu interessats en continuar-hi incorporats fins que el Dr. Monmany ho consideri oportú i mentre s'adeqüi a la finalitat per a la qual es van obtenir.

Consulta on-line

Informació mèdica

Web Médica Acreditada. Ver más información
disseny web i marqueting online:disseny web